Urakoitsija – teemme kohteesi purkutyöt tehokkaasti ja ammattitaidolla

Jotta voidaan rakentaa uutta, tarvitaan vanhan purkua. Tulemme purkamaan alta pois esimerkiksi vanhat parvekkeet tai kerrostalojen julkisivut.

Purkutyöt

Ajantasainen kalusto ja osaaminen takaavat huolellisen purkutyön

Meillä on purkamistöihin ajantasainen kalusto ja käytämme työssämme mm. purkurobotteja. Purkurobottien avulla työturvallisuutta saadaan lisättyä, koska kuljettajan on mahdollista kauko-ohjata robottia ja seistä näin itse kauempana. Robotin avulla pääsemme helposti purkamaan ahtaitakin kohteita. Lisäksi käytössämme ovat nykyaikaiset, pitkälle ulottavat koneet ja laitteet.

Meillä on purkutöistä yli 20 vuoden kokemus ja ymmärrämme työn luonteen ja siinä huomioon otettavat asiat. Ennakoimme ennen kuin toteutamme. Olemme tarkkoja mm. turvallisuusjärjestelyiden kanssa.

Kun tilaat purkutyön meiltä, puramme kohteen lajittelevana purkuna ja toimitamme purkumateriaalin kierrätykseen soveltuvin osin. Purkujätteen lajittelemme mahdollisimman pitkälle purkukohteessa, jotta mahdollisimman vähän purkumateriaalia joutuu kaatopaikalle. Näin kierrätyksen osuus on mahdollisimman suuri.

Purkutyön suoritamme koneellisesti tai käsin. Mahdollisuuksia on monia. Esimerkiksi suuret kappaleet voidaan sahata timanttisahalla pienemmiksi, jotta ne saadaan poistettua purkukohteesta. Ahtaissa tiloissa voimme murskata betonin imuautoon liitettävällä murskalla.

Anna  purkutyö ammattilaisen huoleksi

Kun arvostat sujuvaa, pitkäaikaiseen kokemukseen perustuvaa purkutyötä, Suomen Erikoissaneeraus on oikea yritys sinulle. Meillä on paljon tyytyväisiä asiakkaita ja palvelemme sinuakin mielellämme. Meiltä saat myös asbestipurku– ja maanrakennustyöt ympäri Suomen.