Palvelut

Ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä!

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Suomen Erikoissaneerauksen rekisteriselosteesta »

  Minua kiinnostaa:

  AsbestipurkuPurkutyöt
  SuurtehoimurointiMaanrakennustyöt  Timanttiporaukset vaativiinkin kohteisiin

  Nykyaikaisen timanttiporauskalustomme ja kokeneiden ammattilaistemme avulla saat urakkaasi tarvittavat, suuretkin poraustyöt oikeaoppisesti ja varmalla otteella toteutettuna. 

  Sahaajamme ovat poranneet tuhansia reikiä vaativiin teollisuuden, julkisen sektorin ja yksityisten rakennusliikkeiden kohteisiin. Meitä suositellaan usein ja osaajillamme on timanttiporauksesta yli 20 vuoden kokemus.

  Timanttiporaus – tehokas keino saada läpimenot turvallisesti paksuunkin materiaaliin

  Timanttiporauksen menetelmät ovat monenlaisia. Koko ajan päivittyvän, nykyaikaisen kalustomme avulla timanttiporauksen sahausvahvuus vaijerisahauksella on lähes rajaton ja sillä voidaan katkaista jopa kerrostalo. Tätä yleisempiä sahauskohteita ovat esimerkiksi seinät, joissa betonia voidaan sahata aina 60 cm:iin saakka.Vaijerisahalla vahvuus lähes rajaton. Timanttiporauksen pyöreät reiät voimme porata jopa 1000 mm:iin asti.

  Kun työmaallasi tarvitaan reikiä betoniin esimerkiksi oviaukkoja tai muita läpimenoja varten, älä epäröi ottaa yhteyttä timanttiporauksen ammattilaiseen! Teemme työmme tehokkaasti ja nopeasti.

  Huolellinen kohteen alkukartoitus on tärkeää

  Timanttiporaus on ammattitaitoa vaativaa työtä. Tästä syystä kokeneet timanttityöntekijämme aloittavat työnsä käymällä kohteessa paikan päällä. 

  Käynti ja kohteen huolellinen tarkistaminen tarvitaan, jotta voidaan päättää, millä tavalla kunkin kohteen timanttityön toteutus on järkevintä toteuttaa. Vasta sen jälkeen vahvistamme työn tilauksen sekä aikataulun ja hoidamme homman. Jos työssä tarvitaan rakennesuunnittelijaa, voimme tarvittaessa tilata työn yhteistyökumppaniltamme.

  Jos kohdetta ei alkutarkasteta oikeaoppisesti, voi olla vaarana, että kantavia rakenteita rikotaan, aiheutetaan vesivahinko tai rikotaan muutoin paikkoja siten, että niiden korjaaminen tulee kalliiksi. Kantavien rakenteiden oikeanlainen tuenta on tärkeää – samoin on tärkeää ymmärtää, missä tapauksissa timanttiporausta ei ole mahdollista tehdä. Tästä syystä timanttiporauksessa kannattaa turvautua osaavaan ammattilaiseen.

  Miksi valita timanttiporaukseen Suomen Erikoissaneeraus

  • Meillä on käytössämme nykyaikainen, jatkuvasti päivittyvä kalusto.
  • Yrityksellämme  on pitkäaikainen, yli 20 vuoden kokemus timanttitöistä monipuolisesti, hyvin erilaisista kohteista.
  • Työmme on huolellista – aukotukset saat millintarkasti, ilman runkovärinöitä.
  • Palvelemme lyhyelläkin varoitusajalla – myös virastoajan ulkopuolella.
  • Takanamme on  tuhansia porattuja reikiä ja  kilometrejä sahauksia.
  • Teemme työmme siististi, paikat suojaten ja hallitsemme näin sotkun syntymisen tehokkaasti.
  • Asiakkaamme ovat meihin tyytyväisiä.

  Ovatko timanttiporaustyöt ajankohtaisia työmaallasi? Kun tarvitset niihin kokenutta ammattilaista, ota yhteyttä meihin!