Purkutyöt Tampere ja koko Pirkanmaan alue

Purkutyöt Tampereella ja koko Suomen alueella Suomen Erikoissaneeraus Oy:ltä huolellisesti, siististi ja turvallisesti. Keskitymme pääasiassa asbestipurkuihin. Teemme myös purkutöihin liittyviä timanttisahauksia ja -porauksia. Olemme koulutettu ja sertifioitu toimija, joka hoitaa kaikki purkutyöt laadukkaasti ja vaatimusten mukaisesti alusta loppuun.

Suunnittele purkutyöt huolella ja tee asbestikartoitus

Asbestia voi löytyä kaikista ennen vuotta 1994 rakennetuista rakennuksista. Tällöin rakennuttajan tai rakennushankkeen valvojan on suunnitteluvaiheessa huolehdittava tilan asbestikartoituksesta. Purettavat materiaalit on aina tutkittava asbestin varalta ennen saneerauksen alkamista.

Hoidamme asbestikohteiden purkutyöt siististi ja turvallisesti

Jos rakennuksesta löytyy kartoitusvaiheessa asbestia, tulee purkutyöt teettää yrityksellä, jolla on asbestipurkutöihin vaadittavat koulutukset ja luvat, kuten Suomen Erikoissaneerauksella. Asbesti on terveydelle vaarallista ainetta, joten oikeat suojavarusteet ja työtavat ovat ehdottoman tärkeitä.

Purettava tila suojataan huolellisesti ja osastoidaan. Osastot alipaineistetaan ja varustetaan seurantalaitteella, joka hälyttää paine-eron haitallisista muutoksista. Purkutyön jälkeen tilan pinnat on siivottava ja osaston ilma puhdistettava. Asbestipurun jälkeen ilman puhtaus varmistetaan aggressiivisella ilmamittauksella. Kun ilma on puhdasta, puretaan tilan osastointi ja saneerausprojekti voi jatkua.

Mikään urakka ei ole meille liian suuri tai pieni

Hoidamme kaikki purkutyöt laadukkaasti riippumatta urakan koosta. Pienen kohteen purkutyö saattaa valmistua päivässä, suuremman teollisuuslaitoksen asbestipurkuprojekti saattaa kestää yli vuoden. Asiakkaitamme ovat pääasiassa rakennusliikkeet, kunnat, kaupungit ja taloyhtiöt. Toteutamme asbestipurkutöitä myös yksityisille kuluttajille.

Miksi valita Suomen Erikoissaneeraus?

  • Työmme jälki on siistiä.
  • Urakat valmistuvat laadukkaasti ja kerralla kuntoon.
  • Olemme koulutettu ja sertifioitu asbestipurun ammattilainen.
  • Toteutamme purkutyöt turvallisesti ja huolehdimme asianmukaisesta suojauksesta.
  • Pystymme reagoimaan tilauksiin nopeasti.
  • Olemme luotettava ja toimintavarma yhteistyökumppani.

Suomen Erikoissaneeraus on kokenut ammattilainen, joka palvelee ympäri Suomen

Olemme rekisteröity kokenut erikoispurkutöiden ammattilainen, jolla on alalta yli 15 vuoden kokemus. Olemme koulutettuja ja sertifioituja osaajia. Käytössämme on nykyaikainen kalusto ja vaatimusten mukaiset suojavarusteet. Suomen Erikoissaneerauksella on aluehallintoviraston myöntämä asbestipurkutyövaltuutus.

Otamme terveysasiat hyvin vakavasti. Työntekijämme huolehtivat työn turvallisuudesta perusteellisesti, aina. Varmuuden vuoksi seuraamme työntekijöidemme terveyttä säännöllisillä terveystarkastuksilla sekä asbestialtistumisseurantamittauksilla.

Purkutyöt Tampere ja Pirkanmaa – meitä voit kysyä myös muille alueille!

Toiminta-alueemme on pääsääntöisesti Tampere ja Pirkanmaan alue, mutta kuljemme työn perässä myös muualle Suomeen. Menemme sinne missä työ on. Kysy lisää sähköpostitse tai soittamalla numeroon: p. 044-3042004

Tutustu myös: Suurtehoimurointi | Imuauto | Asbestipurku