Referenssit

Consti Korjausrakentaminen luottaa purkutyöt Suomen Erikoissaneerauksen käsiin

Consti Korjausrakentaminen toimii useassa Suomen kaupungissa ja toteuttaa julkisten tilaajien, kiinteistösijoittajien ja yritysten korjausrakennusprojekteja. Kohteet voivat olla esimerkiksi hotelleja, ravintoloita, päiväkoteja, kouluja sekä toimitila-, liike-, tuotanto- ja varastotiloja. 

“Kun puhutaan korjausrakentamisesta, siihen liittyy lähes aina purkutöitä. Suomen Erikoissaneeraus on ollut luottokumppanimme jo yli 10 vuoden ajan”, kertoo Consti Korjausrakentamisen Pirkanmaan yksikönjohtaja Kimmo Kuoppamäki. 

Kalusto
Purkutyöt onnistuvat käden käänteessä Suomen Erikoissaneeraukselta.

Monipuolista yhteistyötä 

Consti Korjausrakentaminen on tilannut Suomen Erikoissaneeraukselta purkutöiden lisäksi asbestipurkua, timanttiporausta ja maanrakennustöitä.  

“Suomen Erikoissaneerauksen vahvuutena on juurikin palveluiden monipuolisuus. Yhteistyö sujuu mutkattomasti, sillä heillä on jokaiseen hommaan oikeat välineet ja kokeneet tekijät”, Kuoppamäki sanoo. 

Pitkässä yhteistyössä hän arvostaa myös yritysten välille syntynyttä luottamusta. 

“Luotettava kumppani on meille erittäin tärkeä. Korjausrakentaminen on tarkkaan aikataulutettua työtä. Me toimimme työmaalla pääurakoitsijana, joten meillä on aikatauluvastuu. Aliurakoitsijoiden täytyy sitoutua näihin aikatauluihin. Toimivan yhteistyön ja luottamuksen merkitys korostuu tässä erityisesti.” 

Kuoppamäki arvostaa myös sitä, että Suomen Erikoissaneeraus hoitaa asianmukaisesti esimerkiksi kaikki purkutöihin, kuten asbestipurkuihin, liittyvät viranomaisilmoitukset heidän puolestaan. 

Pitkä yhteistyö 

Yhteistyö Suomen Erikoissaneerauksen kanssa alkoi alunperin toisen yhteistyökumppanin suosituksesta. 

“Kokeilimme yhteistyötä Suomen Erikoissaneerauksen kanssa ensin yhdellä työmaalla. He tekivät meihin lähtemättömän vaikutuksen. Siitä se lähti”, Kuoppamäki muistelee. 

Nyt yhteistyötä on kertynyt jo yli 10 vuoden ajalta. 

“Olen kokenut, että heiltä saa aina hyvää ja laadukasta palvelua. Suomen Erikoissaneeraus on todella joustava kumppani ja he reagoivat nopeasti erilaisiin tarpeisiin”, Kuoppamäki sanoo.