Suurtehoimurointi ja suurtehopuhallus

Suurtehoimurointi onnistuu vikkelästi alan ammattilaiselta

Tehokas suurtehoimurointi helpottaa työtä

Suurtehoimurointi ja -puhallus on tarkoitettu erilaisten materiaalien imurointiin ja puhaltamiseen. Esimerkiksi vanhat eristevillat, sahajauhot, murskeet ja hiekat saadaan vaivattomasti imuroitua erilaisista tiloista. Suurtehoimuroinnin avulla vältytään niin epäterveelliseltä pölyltä ja muilta lisätöiltä.

Ei enää turhan työlästä materiaalien irrotusta käsin, pussittamista ja materiaalin raahaamista paikasta toiseen, vaan nopeaa ja vaivatonta suurtehoimurointia tai -puhallusta. Molemmat ovat tehokkaita tapoja päästä käsiksi mm. ahtaisiin paikkoihin. Meillä Suomen Erikoissaneerauksessa työn hoitavat alan kokeneet ammattilaiset. Päätoimialuettamme ovat Tampere ja Pirkanmaa, mutta palvelemme tarvittaessa asiakkaita kauempaakin!

Ota yhteyttä »

Suurtehoimurointi ja suurtehopuhallus ovat osa Suomen Erikoissaneerauksen ydinosaamista. Yrityksemme perustettiin vuonna 2012 ja työllistämme kymmenkunta alansa ammattilaista. Asiakaskuntamme koostuu pääsääntöisesti yrityksistä, mutta palvelemme myös yksityisasiakkaita. Kauttamme saat suurtehoimuroinnin nopeasti ja luotettavasti. Suurtehopuhallus ja -imurointi ovat sekä aikaa että hermoja säästäviä ratkaisuja. Suurtehoimuroinnilla voidaan mm. poistaa vanhoja eristeitä erinäisistä tiloista, esimerkiksi kellareista tai ullakoilta.

Miksi suurtehoimuroinnin tai -puhalluksen tilaaminen kannattaa?

  • Tehostaa ajankäyttöä – erilaiset materiaalit saadaan nopeasti imuroitua tai puhallettua erinäisistä tiloista. Tämä nopeuttaa esimerkiksi remontin aikataulua.
  • Pöllytys minimiin – menetelmä vähentää erityisesti pölyn määrää.
  • Ketterä valinta – suurtehoimurointi ja suurtehopuhallus ovat kätevä valinta, kun halutaan päästä käsiksi haastaviin tiloihin.
  • Vaivattomuus – ei enää materiaalien repimistä käsin, pussittamista, hermojen kiristymistä tai materiaalin raahaamista paikasta toiseen.
  • Isot ja pienet erät – suurtehoimuroitua ja puhallettua saadaan isommatkin erät kerralla.

Suurtehoimuroinnin ja suurtehopuhalluksen hoitavat taitavat työntekijät käyttäen laadukkaita koneita ja työkaluja. Käytössämme on mm. tehokas imuauto. Takaamme, että asiakas saa näiden ominaisuuksien ansiosta juuri sellaista palvelua, kuin on tarpeen.

Lisäksi saamme murskattua esimerkiksi tiilet pieniksi, jolloin voidaan imuroida kerralla isompiakin eriä. Suurtehoimurointia ja puhallusta voidaan käyttää siis sekä suurten että pienten tilojen imurointiin ja puhallukseen.

Kysy lisää suurtehoimuroinnista »

Teemme esimerkiksi seuraavia töitä:

  • ala- ja yläpohjien eristeiden imurointia
  • kattosingelin imurointia ja puhallusta
  • kellarisyvennyksiä
  • viemärilinjojen avauksia ja täyttöjä
  • hiekan ja sepelin imurointia

Suurtehoimurointi ja suurtehopuhallus Tampere ja PirkanmaaTarjoamme suurtehoimurointia ja -puhallusta koko Suomessa

Toimintamme ei rajoitu pelkästään Pirkanmaalle vaan koko Suomeen. Pääsääntöisesti työskentelemme Pirkanmaalla, mutta tulemme myös sopimuksen mukaan muualle Suomeen. Hoidamme suurtehoimuroinnin ja -puhallukset vaivattomasti ja aikaa säästäen.

Ota meihin yhteyttä, kun haluat ammattilaisen hoitavan raskaat työt. Suurtehoimuroinnin ja -puhalluksen lisäksi kauttamme saa ammattilaisten suorittaman asbestipurun ja muut purkutyöt, sekä erilaiset maanrakennustyöt.

Suomen Erikoissaneeraus panostaa nopeaan mutta laadukkaaseen työjälkeen.

Pyydä tarjous suurtehoimuroinnista »

 

Ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä!

Näretie 7, 37150 Nokia

Petri Ojala

tarjouspyynnöt, työmaat

044-3042004

Merja Ojala

toimisto, laskutus

040-9611163

Postiosoite: Santalahdentie 3, 37200 Siuro

Laskutustiedot

Verkkolaskutusosoite: 003724661233
Operaattori: Maventa (003721291126)

Sähköpostilaskun osoite:

-

Paperilaskut: Suomen Erikoissaneeraus Oy
24661233, PL 100
80020 Kollektor Scan