Asbestikartoitus Tampere

Kun asbestikartoitus tehdään kerralla kuntoon, voit säästää merkittävästi aikaa, vaivaa ja rahaa – tilaa asbestikartoitus alan asiantuntijalta.

Suomen Erikoissaneeraus on joustava ja luotettava asbesti- ja purkualan erikoisosaaja. Olemme koulutettuja ammattilaisia ja meiltä löytyy työkokemusta useamman vuosikymmenen ajalta. Usein osaamme sanoa jo paikan päällä, mistä levystä, laatasta tai liimasta löytyy asbestia. Näytteet otamme kaikesta, jotta dokumentointi ja raportointi on veden pitävää.

Teemme kartoitukset tarkasti, turhia odottelematta. Soita 044-3042004 ja tilaa aika asbestikartoitukselle. Pääsemme paikalle yleensä noin 1-4 päivän kuluessa. Pääsääntöisesti teemme asbestikartoitukset Tampereen ja Turun alueilla, sekä kaupunkien välimaastossa.

Mitä asbestikartoitus maksaa?

Asbestikartoituksen hinta riippuu kartoituksen laajuudesta – yhden kylpyhuoneen ja taloyhtiön 200 asunnon välillä on suuri ero – näytteiden määrästä sekä kohteen sijainnista. Yleisesti ottaen asbestikartoitus on nykyään varsin kohtuuhintaista. Tarkempi hinta selviää kysymällä tarjousta »

Kuinka pian voitte saapua paikalle?

Me ymmärrämme, että asbestikartoituksen tarve voi tulla hyvinkin nopeasti. Emme turhia jahkaile, vaan saavumme paikalle mahdollisimman pian. Yhden keittiön tai kylpyhuoneen kartoitus onnistuu meiltä jopa 1-2 päivän kuluessa yhteydenotosta. Suuremmat kokonaisuudet kartoitamme yleensä alle viikossa.

Millä alueella ja kenelle teette kartoituksia?

Teemme asbestikartoituksia pääasiassa Tampereen ja Turun alueilla, noin sadan kilometrin säteellä kummastakin kaupungista. Teemme töitä myös Tampere - Turku -akselin välimaastossa, kuten Loimaan ja Forssan seudulla. Sijainti ei ole este, voimme tehdä kartoituksia kauempanakin. -">Ota siis rohkeasti yhteyttä.

Asiakkaitamme ovat pääasiassa yritykset, isännöitsijät, kiinteistöhuoltoyhtiöt ja taloyhtiöt. Lisäksi teemme asbestikartoituksia yksityishenkilöille.

Milloin asbestikartoitus pitää tehdä?

Kartoitus tulee tehdä aina, kun ollaan suunnittelemassa remonttia, muutostöitä tai purkutöitä ennen vuotta 1994 rakennettuihin taloihin. Tämä on säädetty laissa, ja se on pieni hinta turvallisesta ja puhtaasta työ- ja asuinympäristöstä.

Asbestin lisäksi kartoitamme siis myös muut mahdolliset haitta-aineet, kuten raskasmetallit.

Työnkulku – mitä käytännössä tapahtuu?

Tilauksen yhteydessä otamme selville kohteen lähtötiedot ja sovimme kartoitusajankohdan.

Kartoituskäynti

Otamme näytteet kaikista materiaaleista ja kartoitamme kaiken pintamateriaaleista talon rakenteisiin ja eristeisiin. Jos kohteessa asutaan, märkätiloja tai vettä käytetään, teemme ensimmäisellä käynnillä niin sanotun pintakartoituksen. Vesieristeet ja muut pintaa syvemmällä elementit tarkistamme, kun kohde sen sallii.

Kartoitus toteutetaan aina kokonaisuudessaan ennen varsinaisten purkutöiden aloittamista.

Asbesti- ja haitta-aineanalyysi

Näytteet analysoi akkreditoitu ja luotettu laboratorio. Käytämme vain ja ainoastaan sertifioituja ja hyväksyttyjä laboratorioita. Analyysi kertoo esiintymien tarkat määrät, laadut ja sijainnit.

Raportti

Raportti valmistuu yleensä 1-3 päivän kuluessa kartoituskäynnistä. Raportissa on otettu kantaa asbesti- ja haitta-aine-esiintymien lisäksi myös purkutöiden toteuttamiseen; pitääkö purkutöissä esimerkiksi käyttää osastointia vai ei. Näin purkutyöt voidaan aloittaa sujuvasti ja työ sujuu yllätyksettä.

Asbestikartoitus Tampere - Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Näretie 7, 37150 Nokia

Petri Ojala

tarjouspyynnöt, työmaat

044-3042004

Merja Ojala

toimisto, laskutus

040-9611163

Postiosoite: Santalahdentie 3, 37200 Siuro

Laskutustiedot

Verkkolaskutusosoite: 003724661233
Operaattori: Maventa (003721291126)

Sähköpostilaskun osoite:

-

Paperilaskut: Suomen Erikoissaneeraus Oy
24661233, PL 100
80020 Kollektor Scan